• Skapar matminnen
När vi 2003 startade Smakrike Krog var vårt mål att skapa vår egen favoritkrog. Det är våra egna bästa matupplevelser och många års erfarenheter från kök och matsalar världen över som idag är grunden för Smakrike Krog. Och precis som vi själva har erbjudits inspiration och oförglömliga matupplevelser vill vi nu skapa våra gästers bästa matminnen.

Lokala råvaror av hög kvalitet hanteras varsamt och presenteras i säsongsanpassade menyer. Kombinerad med kunskap om mat och dryck och omsorg om gästen är detta en filosofi som bidrar till en av de bästa matupplevelser Gotland har att erbjuda.

From den 29 augusti har vi öppet alla helger, dvs fre-sön.
Från kl 17.00 på fredagkvällar för en bra avslutning på veckan!
Lördagar kommer vi ha både lunchöppet på dagtid samt bistro & matsalen öppen på kvällarna. Söndagarna ägnar vi oss åt vår populära tryffelbrunch, något man inte får missa nu under tryffelsäsongen!

Varmt välkomna in på en bit mat eller bara något att dricka!