• Skapar matminnen
När vi 2003 startade Smakrike Krog var vårt mål att skapa vår egen favoritkrog. Det är våra egna bästa matupplevelser och många års erfarenheter från kök och matsalar världen över som idag är grunden för Smakrike Krog. Och precis som vi själva har erbjudits inspiration och oförglömliga matupplevelser vill vi nu skapa våra gästers bästa matminnen.

Lokala råvaror av hög kvalitet hanteras varsamt och presenteras i säsongsanpassade menyer. Kombinerad med kunskap om mat och dryck och omsorg om gästen är detta en filosofi som bidrar till en av de bästa matupplevelser Gotland har att erbjuda.

Vi öppnar igen till påsk!
From Skärtorsdagen den 2 April har vi öppet alla helger, dvs fre-sön. Från kl 17.00 på fredagkvällar för en bra avslutning på veckan!
Lördagar kommer vi ha både lunchöppet på dagtid samt bistro & matsalen öppen på kvällarna. Söndagarna kommer vi endast ha öppet dagtid. Man kan då både slinka in på en fika, vi kommer då ha caféet öppet men i lite mindre skala. Utöver det har vi såklart några trevliga lunchrätter men även en 3-rätters Söndagsmiddag!
Se under fliken öppettider för mer exakta tider.

Varmt välkomna in på en bit mat eller bara något att dricka!