• Skapar matminnen
När vi 2003 startade Smakrike Krog var vårt mål att skapa vår egen favoritkrog. Det är våra egna bästa matupplevelser och många års erfarenheter från kök och matsalar världen över som idag är grunden för Smakrike Krog. Och precis som vi själva har erbjudits inspiration och oförglömliga matupplevelser vill vi nu skapa våra gästers bästa matminnen.

Lokala råvaror av hög kvalitet hanteras varsamt och presenteras i säsongsanpassade menyer. Kombinerad med kunskap om mat och dryck och omsorg om gästen är detta en filosofi som bidrar till en av de bästa matupplevelser Gotland har att erbjuda.

Nu har vi öppet alla dagar från kl 12.00, vi startar upp dagen med att servera lunch & fika fram till kl 16.00, sen är endast baren öppen fram till kl 17. Då öppnar köket för vår bistromeny. Matsalen och verandan öppnar vi upp kl 17.30. Köket stänger vid 22.00-tiden, men självfallet får man avsluta sin middag i lugn och ro efter det. Baren håller vi öppen minst till kl 24.00, så alla som bara vill ha en god dryck är välkomna att slå sig ner i vår sköna soffhörna!

Varmt välkomna in på en bit mat eller bara något att dricka!