• Skapar matminnen
När vi 2003 startade Smakrike Krog var vårt mål att skapa vår egen favoritkrog. Det är våra egna bästa matupplevelser och många års erfarenheter från kök och matsalar världen över som idag är grunden för Smakrike Krog. Och precis som vi själva har erbjudits inspiration och oförglömliga matupplevelser vill vi nu skapa våra gästers bästa matminnen.

Lokala råvaror av hög kvalitet hanteras varsamt och presenteras i säsongsanpassade menyer. Kombinerad med kunskap om mat och dryck och omsorg om gästen är detta en filosofi som bidrar till en av de bästa matupplevelser Gotland har att erbjuda.

Från och med den 25 april har vi öppet onsdag- söndag.
Vi kommer då att ha öppet i bar och matsal från kl 17.00. Vi kommer då inte hunnit bli helt klara med vår inglasning av verandan. Men i restaurangen och baren är det sig likt. Vi har laddat upp med vårens primörer! Varmt välkomna in på en bit mat eller bara något att dricka.

Från Midsommarhelgen har vi öppet alla dagar.

Välkommen till bords!